Vlot van start met de VEK

Let the madness begin

De start van je studententijd is een grote mijlpaal. Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde zorgen wij voor de nodige begeleiding en vooral ook veel amusement. Bereid je dus maar voor op de tijd van je leven!

Wij, de VEK, staan zowel in voor jullie studies als voor jullie vertier. We verzorgen de boekenverkopen van de studenten EW, TEW en HIR. Maar het begin moet vooral feestelijk ingezet worden! Dat doen we onder meer met een weekend speciaal voor de eerste bachelors. Eén van de vele zekerheden is dat er vriendschappen voor het leven zullen gesmeed worden.

22181479_10155548533041578_9070699256247658732_o.jpg

Eerste Bachelor Weekend

Naar jaarlijkse traditie trekken we er voor twee dagen op uit met de Eerste Bachelor studenten. Het is de gelegenheid bij uitstek om elkaar wat beter te leren kennen en ondertussen ook eens in contact te komen met de VEK. Van twee vliegen in één klap gesproken!
Verwacht je aan een gevarieerd programma met heel wat geniale activiteiten!

studeer.jpg

Boekenverkopen

De Vlaamse Economische Kring en Moeder Lies zijn verantwoordelijk voor de cursusdienst van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Wij voorzien de boeken/cursussen voor de studenten van EW/HIR/TEW, HW, en BPM. De boekenverkopen zullen plaatsvinden in de Foyer van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Tweekerkenstraat 2).
Wanneer de boekenverkopen doorgaan zal tijdig op deze site, Facebook en Ufora aangekondigd worden.

Meer infoMeer info
2015-09-2811.09.57twee.jpg

Yucca, je nieuwe (tweede) thuis

De trots van de VEK is al sinds 1988 het studentencafé de Yucca! Heel lang het enige café in Gent uitgebaat door een studentenvereniging. We zijn al 15 jaar gevestigd op Kramersplein 15, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto 'voor en door studenten' kan je er van 10u s' ochtends tot in de vroege uurtjes terecht om aan de laagste prijzen te genieten van drankjes, plezier en de beste feestjes. Redenen genoeg om eens binnen te springen!

Meer over YuccaMeer over Yucca

Je pauze ligt slechts om de hoek...

  • Locatie: Kramersplein 15, Gent
  • Prijs: Pintjes aan €1.5, cocktails aan €3.5, ...